Wholefulness
2019 Mar 07/ By / 0 comment

Een Redesign Teacher is iemand die door zelf bepaalde processen door te maken een trilling van het verkregen inzicht kan doorgeven.

Bijvoorbeeld:
Gelijkheid tussen man en vrouw is een inzicht voor ieder om te verkrijgen in dit leven. Dergelijke inzichten verkrijg je door het te leren. Niet uit een boek maar door ervaring. Sommige mensen hebben dat al heel lang geleden behaald, anderen worstelen er nog dagelijks mee.

Wanneer een RT zich concentreert op dit inzicht voelt hij/zij de trilling en kan die trilling overbrengen op anderen. Dit kan emotionele ladingen triggeren, maar de RT draagt de verantwoordelijkheid voor het opruimen daarvan.

Dat maakt de Wholefulness meditaties uniek, er zitten vele trillingen in die de luisteraar meenemen naar inzicht. Dit inzicht helpt niet alleen met de persoonlijke groei, het helpt ook fysieke klachten te verminderen en de algemene fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Ofwel: Whole-full: het helpt je geheel, je hele ik, lichaam, ziel en geest, voller te worden. De balans tussen fysiek, gevoel en denken wordt sterker.

Please follow and like us: