Anoniem
2019 Mar 11/ By / 0 comment

Ik ben doorverwezen naar Remco om met hem een persoonlijk consult aan te gaan. Hij zou mij kunnen helpen met mijn dochtertje. En niets is minder waar, eindelijk is bevrijd van de persoon waar ze heel veel last van had. Het mooie van Remco is dat hij alles op een positieve manier benaderd. Ik dacht wow wat bijzonder en knap wat hij allemaal kan en doet. Ik heb verder de workshop Redefine Yourself gevolgd om mijzelf te kunnen beschermen en zo ook het hele gezin. Ik heb de workshop als heel bijzonder ervaren omdat Remco het hele geheel uitlegde waardoor dingen zijn ontstaan. Verder geeft hij tools mee om mee aan de slag te gaan en die zijn echt super. Ik voelde dat ik meer energie had en het gezin werd ook rustiger. Remco is ook echt goed om de triggers van ieder individu te benoemen waardoor je weer een nieuwe stap kan maken.
Na 1,5 maand naar de workshop kwam voor mij het moment dat ik het laatste stukje van mijn incest verleden en mijn verder jeugdtrauma’s wilde verwerken. Dit heb ik samen met Remco gedaan in een aantal persoonlijke consulten. Dit vond ik heel bijzonder. Hij wist heel goed mee te voelen en kon daardoor ook goed de ladingen weghalen en alle trikkers weg te nemen. Remco deed dit op een heel respect volle manier en nam er de tijd voor. Ondanks dat hij een man is, was het echt super. Ik dacht altijd dat een vrouw het beter zou begrijpen maar niets is minder waar. Remco kan dit ook.
Als ik nu aan deze situaties denk dan doet het mij niets meer en dat is echt bevrijdend. We merken dat hierdoor nog meer rust is gekomen in het gezin. Door dit hele proces ben ik nu zo ver dat ik weer van mijzelf kan houden.

Dankjewel lieve Remco.

Groetjes <naam weggelaten>

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *