2019 Mar 07/ By / 0 comment

Wholefulness helpt om jezelf beter te leren kennen, je wordt meegenomen op ontdekking in ons onderbewust om meer bewust door het leven te gaan.

Maar wat nu als je verder wilt dan alleen meegenomen worden? Wat als je zelf meer wilt leren over je eigen keuzemogelijkheden, je eigen vrijheid en je eigen kracht?

Dan is een interessante volgende stap mogelijk in de workshop Redefine Yourself. We gaan nog niet meteen hard aan het Redesignen, maar eerst de staat van dienst opmaken. Waarvoor dient dit leven precies? Wat zijn de mogelijkheden?

We beginnen met een tweedaagse workshop. De eerste dag gaan we de vrijheid hervinden. Theorie afgewisseld met praktijk, zul je leren wat energie is, hoe we maatschappelijk gezien erg gefixeerd zijn op slechts een klein facet van het leven en hoeveel er mogelijk wordt wanneer je je bewust wordt van een groter beeld. We gaan uitzoomen waardoor opeens meer opties en meer oorzaak en gevolg duidelijk wordt.

Je zou verwachten dat het theoretisch, zweverig, of “ons tegen de wereld” wordt, maar het tegenovergestelde is waar.

Ons doel is niet om een gesloten clubje te creëren, ons doel is om je blik te verbreden zodat je kunt verklaren wat je normaal (misschien zelfs tenenkrommend) in onmacht maar moet accepteren “zo is het leven”.

Zodra je leert wat de natuurlijke wetten zijn, hoe eenvoudig eigenlijk bepaalde dingen werken, je gaat begrijpen waarom het loopt zoals het loopt. Je wereld verandert niet, de manier waarop je het ziet verandert. En dat wat je kunt doen verandert. Het maakt je vrij van onmacht en onbegrip.

Dag 1 van de eerste workshop is “Vrijheid”, gevolgd een week later door dag 2: “Groei”.

Workshop 2 is de dag dat je je vleugels spreid en kan gaan staan als jezelf. “Vleugels”

Workshop 3 is de dag dat je leert de stevige basis die je nu voor jezelf hebt gebouwd ook met je omgeving kunt delen. Breng je empathie naar een volgend niveau en leer anderen in je omgeving goed aan te voelen en te helpen.

Natuurlijk draait het om meer dan de workshops. Het is je eigen proces dat tussentijds gewoon dagelijks doorgaat. Je leert steeds meer jezelf zijn, in waarheid te leven en in je eigen kracht te blijven staan.

Om je bij dit proces te helpen zijn er optionele workshops die je naast dit traject kunt volgen.

Workshop 1b: Verwerken van emotionele situaties
Workshop 2b: Zekerheid uitdragen en in je basis blijven staan.
Workshop 3b: Van Redefine naar Redesign, de overstap van workshop naar cursus. Wanneer je dieper in wilt gaan op dit deel van het leven en ook je werk wilt maken van deze materie.

Please follow and like us: