Remco
Remco
Redesign Teacher

Remco Sas is degene waar Wholefulness bij begonnen is.

Natuurlijk is hij door iemand opgeleid in wat hij kan, maar zelf heeft hij zijn kennis omgezet in deze meditaties. Achter 30 minuten meditatie of ontspanningsoefening zit een heleboel levenservaring en kennis van hoe de wereld en de mens in elkaar zitten.

10 jaar opleiding en 15 jaar ervaring in totaal maken hem uniek in het vermogen een ander te begrijpen en te begeleiden. Hij is de Redesign Teacher die de Trainers opleidt en begeleidt.

Hierdoor weet je dat alles wat er besproken wordt en waar je in begeleid wordt, kenbaar is bij het team en dat er niks verborgen of over het hoofd gezien wordt. Alles wordt in duidelijk en simpele taal besproken. Beeldspraak waar je wat mee kan, als de ervaring vanuit de spreker, zodat je als luisteraar daar op kunt meegaan.

Remco heeft door hard werk de standaard opgebouwd altijd eerlijk te kijken naar zichzelf. Dit heeft als gevolg dat hij altijd eerlijk is en de dingen ziet zoals ze zijn. Zonder oordeel kijken naar alle elementen die jou “JIJ” maken. Wie ben jij? Hij voelt wie je bent, je lessen, je ervaringen, je valkuilen, je overwinningen. Zo is hij werkelijk in staat je te helpen bij dat waar je hulp bij wilt. Je zoekt geen hulp bij dat waar je het beste in bent en dus zal hij altijd de vinger op de zere plek moeten kunnen leggen. Sommige mensen hebben daar wat moeite mee, anderen zien er de enorme waarde van in.

Please follow and like us: