Jantina
Jantina
Redesign Trainer

Jantina is onze meest noordelijke Redesign Trainer en als je iemand aan jouw kant wil hebben staan, dan is dat Jantina. Zij kan alles relativeren en gaat geen uitdaging uit de weg. Op het moment dat je een uitdaging voor je hebt, zelfs al lijkt de hele wereld om je heen tegen je, zal Jantina naast je komen staan.

Jantina heeft veel ervaring in de omgang met mensen en het leven in balans met anderen. Vanuit de natuur is symbiose de regel, wie in hetzelfde ecosysteem leven, profiteren beiden van de situatie. Dat is waar Jantina heel goed in is, vauit respect samenleven en vanuit gelijkheid beiden groeien. Zij staat klaar om je te begeleiden in het vinden van je pad en daarop, in alle respect, verder groeien op jouw tempo.

Heb je hulp nodig in je groei, je bewustwording, of wil je gewoon sparren met iemand die je altijd op je andere been kan krijgen, kom dan eens in de omgeving Groningen een Wholefulness les volgen.

 

Please follow and like us:
Nathalie
Nathalie
Redesign Trainer

Het bijzondere van dit leven is, dat je niks volledig kunt begrijpen of voorzien. Het loopt altijd anders dan je verwacht. Nathalie heeft zichzelf verbaasd en iedere keer gebeurt dat weer. Ze is een Redesign Trainer, omdat ze sterker is dan ze dacht. Ze heeft in haar zoektocht naar hulp, zichzelf er uitgeknokt. Ze heeft in haar onmacht haar kracht gevonden en in haar angst een stevige basis neergezet.

Nathalie is degene die het sterkste in jou herkent en je daarop kan wijzen. Als je durft. Zij ziet het, want ze heeft het geleerd. Al jaren is ze in opleiding en ze begrijpt hoe we onze eigen kracht wegstoppen. Nu zij die gevonden heeft, weet zij als geen ander de waarde ervan en kan ze jou met hetzelfde helpen.

Please follow and like us:
Ria
Ria
Redesign Trainer

Ria heeft een bijnaam en die bijnaam is de Olifant. Denk daarbij aan de olifanten in Jungle Book die in een gestaag en constant ritme lopen. Ze zijn niet van hun wijs te brengen. Wat er ook gebeurt, ze gaan hun eigen weg en je kunt op ze bouwen.

Dat is exact wie Ria is. Zij ziet in chaos de rust, in paniek de zekerheid, de rots in de branding. Wat er ook gebeurt, zij blijft staan. Dat is haar grootste kracht, de rust en die brengt ze op anderen over. Je kunt van Ria heel goed leren dat de rust bij jezelf van binnen zit, ongeacht hoeveel onrust er op je af komt. Niet iets dat niet van pas komt in deze huidige maatschappij. Toch?

Ria zal je altijd de aandacht geven die je verdient, en meer. Je wordt altijd serieus genomen en ze zal altijd met je meedenken en meevoelen.

Please follow and like us:
Sabrina
Sabrina
Redesign Trainer

Sabrina is onze nieuwste Redesign Trainer, want Sabrina is van ver gekomen. Op eigen kracht. Elke keer dat er iemand leek te helpen, werd ze van de wijs gebracht. Keer op keer. Dat zorgt ervoor dat zij precies weet wat je haar geeft als je haar vertrouwt. Zij weet als geen ander wat vertrouwen betekent en het respect dat een ander geeft en verdient wanneer je haar in vertrouwen neemt.

Het is niet niks wanneer je verraden wordt en de weg van herstel is een pijnlijke, maar Sabrina is de aangewezen persoon om aan jouw kant te hebben staan. Ze weet waar de spierballen zitten en zal je eraan helpen herinneren waar ze zitten.

Werkelijke hulp is niet iemand die jouw gevecht voor je vecht, maar de kracht in je aanwakkert om jouw gevecht zelf te overwinnen. Het is die kracht vinden waar ze bij helpt en het is de overwinning die je het bewijs geeft dat je die kracht hebt.

Please follow and like us:
Sandra
Sandra
Redesign Expert

De meeste mensen die tegenslag hebben gehad, worden harder. Hoe meer je pijn gedaan bent, hoe meer je reden hebt om een muur om je heen te bouwen.

Sandra kan hier heel goed over meepraten. Niks is moeilijker dan je eigen gevecht aangaan. Het terug knokken uit verdediging is een natuurlijk instinct, ik bedoel ook na het gevecht. Dan jezelf te bekijken in de spiegel hoe gehavend je erbij zit. En dan aan de slag gaan. Dat is waarom Sandra een Redesign Expert is, omdat ze met alle zekerheid in die spiegel kijkt en aanpakt wat nodig is om verder te groeien.

Ze is de aangewezen persoon om na de ergste situaties aan het werk te gaan in perfecte balans tussen zachtheid en aanpakken.

Ook met kinderen kan zij erg goed overweg.

Please follow and like us:
Remco
Remco
Redesign Teacher

Remco Sas is degene waar Wholefulness bij begonnen is.

Natuurlijk is hij door iemand opgeleid in wat hij kan, maar zelf heeft hij zijn kennis omgezet in deze meditaties. Achter 30 minuten meditatie of ontspanningsoefening zit een heleboel levenservaring en kennis van hoe de wereld en de mens in elkaar zitten.

10 jaar opleiding en 15 jaar ervaring in totaal maken hem uniek in het vermogen een ander te begrijpen en te begeleiden. Hij is de Redesign Teacher die de Trainers opleidt en begeleidt.

Hierdoor weet je dat alles wat er besproken wordt en waar je in begeleid wordt, kenbaar is bij het team en dat er niks verborgen of over het hoofd gezien wordt. Alles wordt in duidelijk en simpele taal besproken. Beeldspraak waar je wat mee kan, als de ervaring vanuit de spreker, zodat je als luisteraar daar op kunt meegaan.

Remco heeft door hard werk de standaard opgebouwd altijd eerlijk te kijken naar zichzelf. Dit heeft als gevolg dat hij altijd eerlijk is en de dingen ziet zoals ze zijn. Zonder oordeel kijken naar alle elementen die jou “JIJ” maken. Wie ben jij? Hij voelt wie je bent, je lessen, je ervaringen, je valkuilen, je overwinningen. Zo is hij werkelijk in staat je te helpen bij dat waar je hulp bij wilt. Je zoekt geen hulp bij dat waar je het beste in bent en dus zal hij altijd de vinger op de zere plek moeten kunnen leggen. Sommige mensen hebben daar wat moeite mee, anderen zien er de enorme waarde van in.

Please follow and like us:
Other Team